Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτοί είναι εγκληματίες ναζί. Εσύ που τους ψήφισες και θα τους ξαναψηφίσεις τι νομίζεις πως είσαι;


Αποκαλυπτικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που αποδίδεται στη συνομιλία του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού, βουλευτή της ΧΑ, Γιάννη Λαγού και του οδηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο βουλευτής φέρεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για την αιματηρή επίθεση των χρυσαυγιτών στα μέλη του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα το περασμένο καλοκαίρι και δίνει "αναφορά" για την έκβαση της σύγκρουσης και τους τραυματίες.
Το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Γιάννης Λαγός κατ' επανάληψη έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό της επίθεσης στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.
 Όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό απόσπασμα της συνομιλίας που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο jailgoldendawn.com, οι δύο άντρες όχι μόνο γνωρίζουν ποιοι επιτέθηκαν στα μέλη του ΠΑΜΕ αλλά φέρονται να συζητούν με ενθουσιασμό και κυνικότητα για τη δράση της ομάδας που επιτέθηκε.
Στο συγκεκριμένο απόσπασμα συνομιλούν ο βουλευτής και τομεάρχης Πειραιά Γιάννης Λαγός με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά με την Ελληνική Αυγή, Σωτήρη Δεβελέκο.
Η συνομιλία, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 12ης προς 13η Σεπτεμβρίου του 2013 και ώρα 00:37.
Στο ηχητικό, οι δύο άνδρες, ακούγονται να κομπάζουν για την επίθεση που πραγματοποίησε η ομάδα χρυσαυγιτών εναντίον 45 ατόμων που είχαν βγει για αφισοκόλληση, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου, Σωτήρης Πουλικογιάννης.
Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο:

«Λαγός: ... βγήκανε για να σβήσουνε συνθήματα και τους πετύχανε φίλε. Δέκα αυτοκίνητα με 4 και με 5 άτομα, ισοπεδοθήκανε και τα 45 άτομα που ήτανε εκεί πέρα, τους λιώσανε, τους λιώσανε.
Δεβελέκος: Ε, ρε π..... μου!
Λαγός: Ήτανε και ο Πρόεδρος της Ζώνης κάτω που το παίζει εκεί πέρα ξέρεις ο Πρόεδρος και καλά της Ναυπηγοεπισκευαστικής της Ζώνης, τον λιώσανε και αυτόν και του λέει ο Τάσος: άντε μείνε στο σπίτι σου την επόμενη φορά για να τελειώνουμε. Αυτά που ξέρατε τελειώσανε...
Τους λιώσανε φίλε, 45 άτομα, δεν ξέρανε λέει από που να φύγουνε, τους βαράγανε 10 λεπτά. Και όπως ήταν ένα κομβόι δέκα αυτοκίνητα τους κατεβάσανε κάτω απ' τα αυτοκίνητα και τους ισοπεδώνανε, τους σπάγαν τα αμάξια, τους βαράγανε.
Δεβελέκος: Ω, ρε φίλε, τι λες τώρα!
Λαγός: φάγανε πολύ, πολύ ματσούκι. Και χτύπησε μονάχα ο Αντωνάκης από εμάς που είναι στο πενταμελές, έφαγε μια πέτρα λέει από μακριά που του ρίξανε, τίποτα άλλο, ούτε χέρια ούτε τίποτα.
Δεβελέκος: Πω, πω ρε π..... Και Νίκαια;
Λαγός: ... εντάξει Νίκαια δεν ήταν σοβαρό, είχαν βγει 6-7 άτομα, τους πήραν οι δικοί μας από πίσω, παράτησαν τις μπογιές και τρέχανε οι άλλοι... Το πολύ έγινε εδώ στο Πέραμα, έγινε Κόλαση σου λέω φίλε, έγινε ισοπέδωση, ισοπέδωση...
Δεβελέκος: Για να σβήσουνε συνθήματα τώρα βγήκανε 45 άτομα, α ρε...
Λαγός: Και βγήκανε οι δικοί μας 18, 18-20 πόσοι ήτανε και τους λιώσανε, τους λιώσανε. Να πούνε να φύγουνε τώρα εντάξει;
Δεβελέκος: Ε, μην τσιμπήσουν και κάνα δικό μας και έχουμε άσχημο τέλος».

Πηγή: enikos.gr μέσω taxikiantepithesi.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: