Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

O Ουλαφ Πάλμε ήταν ένας χαφιές..

Το  πρωτοείδα στο blog  του σύντροφου  tasosnastos
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ο Ούλαφ Πάλμε, το είδωλο της σοσιαλδημοκρατίας, όχι μόνο στη Σουηδία αλλά παγκόσμια, πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας, ήταν ένας χαφιές και μάλλον και πράκτορας της CIA. Ο Πάλμε κατέδιδε αριστερούς στις ΗΠΑ το 1950.
Η σουδική καθημερινή εφημερίδα Ντάγκενς Νιχέτερ, δημοσιεύει σήμερα ντοκουμέντα για αυτή την υπόθεση. Από το 1949 είχε καλές επαφές με το σταθμάρχη της CIA στη Στοκχόλμη. Ο Πάλμε δραστηριοποιήθηκε ένα μικρό διάστημα στη ΠΟΔΝ για να μαζέψει αυτά τα στοιχεία. Δεν αποκλείεται να ήταν και πράκτορας της CIA.
Ταυτόχρονα την ίδια περίοδο η σοσιαλδημοκρατία στη Σουηδία δημιουργούσε μια παρακρατική οργάνωση, με τη συμμετοχή μελών και στελεχών του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία και το σουηδικό ΣΕΒ, την λεγόμενη οργάνωση ΙΒ, για να φακελλώσει και αργότερα να απολύσει ΟΛΟΥΣ τους κομμουνιστές συνδικαλιστές από ΟΛΑ τα σωματεία, στο όνομα του “κομμουνιστικού κινδύνου”. Το κατάφεραν και από την δεκαετία του 60 τα σωματεία είναι καθαρά από κομμουνιστές (αν και σε μερικά δεν το μπόρεσαν ολοκληρωτικά).  
Ο Πάλμε βοήθησε και στο να διασπάσει τη Διεθνή Ένωση Φοιτητών μιας και όπως πίστευε η σοσιαλδημοκρατία και οι ΗΠΑ, η ΄Ενωση “κομμουνιστικοκρατείται”. Με χρήματα από την  CIA το κατάφεραν, όπως αποκάλυψε η αμερικάνικη εφημερίδα Rampart και μια έκθεση της CIA το 1967 μιλούσε για το ότι υπάρχει ένας πράκτορας στην ηγεσία της οργάνωσης και με χρηματοδότηση από την CIA, υπάρχει απόλυτος έλεγχος. Έτσι υποστηρίζει η σουδική καθημερινή εφημερίδα Ντάγκενς Νιχέτερ.
Αυτή ήταν και είναι η “δημοκρατία” των αστών, είτε λέγονται δεξιοί είτε σοσιαλδημοκράτες και αυτή είναι η “δημοκρατία” στη Σκανδιναβία και Σουηδία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι "σοσιαλιστές" όπου Γης είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί των λαών. Είναι οι κύριοι εκπρόσωποι του πλούτου και της εξουσίας του!

Ανώνυμος είπε...

να μην παραξενευτουμε αν ακούσουμε και για τουσ εδω σοσιαΛΗΣΤΕΣ κανενα παρομοιο μαντατο