Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η ¨λαική συνέλευση" των αγανακτισμένων ζητάει την κατάργηση των κομμάτων.

To πρωτοείδα στο RedFly Planet. Δεν μπορώ να πω  ότι με εξέπληξε.  Μιλάω για την πρόταση με τον αριθμό 9 που ψηφίστηκε από  την "Λαϊκή Συνέλευση" στις 13/6 , και λέει:"Να ζητήσουμε κατάργηση των κομμάτων."
Το Βlog από την πρώτη στιγμή είχε πάρει τις αποστάσεις του από το λεγόμενο κίνημα των αγανακτισμένων. Έχω ανεβάσει αρκετά κείμενα , με αποτέλεσμα να είναι πεντακάθαρο το στίγμα του Blog.
Συμφωνώ με την διαπίστωση που γίνεται από τον RedFly. Πρόκειται για έρποντα φασισμό.Δεν είμαι αυτός  που θα υπερασπιστεί τα αστικά κόμματα. Είμαι όμως από αυτούς που αγωνίζεται να  τα βάλλει στη  άκρη ο ίδιος ο λαός με τον αγώνα του και αυτή η "αχρήστευση" τους να είναι ένα βήμα για  το βάθεμα της λαϊκής κυριαρχίας. Να είστε σίγουροι όμως πως όταν μιλάνε για κατάργηση των κομμάτων εννοούν κυρίως την κατάργηση του ΚΚΕ, γιατί η αστική τάξη έχει "καταργήσει" και "δημιουργήσει" κάμποσα κόμματα, ανάλογα με ό,τι την εξυπηρετεί κάθε φορά. Το ΚΚΕ όμως παραμένει καρφί στο μάτι τους. Όσο δε πλησιάζει η τελική σύγκρουση κεφαλαίου-εργασίας θα "λυσσάνε" στην κυριολεξία, μετερχόμενοι κάθε μέσο και τρόπο για την κατάργηση του. 
Χρειάζεται λοιπόν ο κόσμος που κατεβαίνει στις συγκεντρώσεις τους, να τους γυρίσει άμεσα την πλάτη και να συμπορευθεί με το ταξικό κίνημα.  Γιατί όπως έιχα γράψει σε  κάποιο πρόσφατο άρθρο...."Πρέπει να βγάλει ( όποιος συμμετέχει στις  συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων) συμπεράσματα , αλλιώς τα όμορφα κινήματα , όμορφα καίγονται ή ενσωματώνονται ή γίνονται χαλί για να πατήσουν "νέα" πολιτικά σχήματα που θα εγκλωβίσουν , θα απογοητεύσουν και στο τέλος θα διαιωνίσουν την κυριαρχία της πλουτοκρατίας."

Y.Γ. Ρίξτε όμως και μια ματιά στην πρόταση 4. 

4.Να καλέσουμε τους συνδικαλιστές σε γενική πολιτική απεργία, αν ψηφιστεί το μνημόνιο.
Αποσύρεται, διότι δε θα ψηφιστεί. 

Ε; Αυτό θα πει  άμεση δημοκρατία. Έχουν και το....νου τους μη χαλάσει η συνταγή της!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: