Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μήνυμα του πρωθυπουργού στους αγανακτισμένους

"Δικαίως πολλοί αγανακτούν με όσα βιώνουν. Αυτό το κίνημα να εξελιχθεί σε ένα πραγματικό κίνημα πολιτών που αντιδρούν σε κάθε ανομία, κάθε παρανομία, κάθε ρουσφέτι, κάθε χαριστική μεταχείριση, κάθε περιστατικό διαφθοράς, αυθαιρεσίας, αδικίας. Κάθε φακελάκι, κάθε συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, κάθε πρακτική που μας υποτιμά και δεν μας σέβεται. Eμείς είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία. Και σύμμαχός μας ο λαός που ζητά την αλλαγή. Σήμερα εκδηλώνουν την αγωνία τους και το καταλαβαίνουμε όλοι καλά. Ακόμα καλύτερο είναι αυτή η αγωνία να γίνει πρόταση και δράση, συμμετοχή για να βρούμε μαζί με τους πολίτες συγκεκριμένες λύσεις. Σ’ αυτό προσθέτω και την αρχή που έχω διατυπώσει από το ξεκίνημα της θητείας μας. Η αλλαγή της πατρίδας μας είναι υπόθεση όχι μιας κυβέρνησης, αλλά ενός ολόκληρου λαού".

Εμείς τώρα που δεν είμαστε ακομμάτιστοι, αλλά σταθερά προσηλωμένοι στις επιδιώξεις του ταξικού συνδικαλσιτικού κινήματος απαντάμε:


ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ
Αγώνας μαζί με όλο το λαό 
κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης–ΕΕ –ΔΝΤ-πλουτοκρατίας  

1 σχόλιο:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Αυτή η περίφημη "Αλλαγή"...Τι βιασμούς έχει υποστεί η έννοια της λέξης αυτής και πόσο πολύ έχουν επενδύσει ψυχολογικά σ'αυτήν για να εξαπατούν το Λαό οι της δυναστείας Παπανδρέου...Πρώτα, η "δημοκρατική Αλλαγή" και το "πιστεύομεν και εις την Λαοκρατίαν" του πράκτορα του Εγγλέζικου Ιμπεριαλισμού, του και επιλεγόμενου "Γέρου τση Δημοκρατίας(φτου-φτού...). Υστερα, η "σοσιαλιστική Αλλαγή" του μεγάλου δημαγωγού και λαοπλάνου αρχιψευταρά Αντρέα...αυτουνού που θά'κλεινε τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας...Και τώρα ο Τζέφρυ Μινέϊκο Παπάντριου να επαναφέρει ξανά την έννοια της αλλαγής..."Η αλλαγή της πατρίδας μας είναι υπόθεση όχι μιας κυβέρνησης, αλλά ενός ολόκληρου λαού", λέει ξεδιάντροπα ο μνημονιακός αρχιεγκάθετος του Κεφαλαίου στη χώρα μας, ο εκτελεστής του από πριν συμφωνημένου με το ευρωενωσιακό και διεθνές χρηματιστικό Κεφάλαιο "συμβολαίου" της υλοποίησης της πτώχευσης του εργαζόμενου Ελληνικού Λαού.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας η ενεργητική Αντίσταση μέχρι ΤΕΛΟΥΣ ! ! !
Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα
Σπύρος