Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ: Τα καλύτερα στηρίγματα του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Ο λόγος για τις  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ , παράταξη που δραστηριoποιείται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.  
Αν διαβάσει κάποιος τη διακήρυξη τους που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας  με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην 80η Γ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, θα δει αυτά....


Απέναντι στην κοινωνική βαρβαρότητα, υψώνουμε πύργο ατίθασο,με ταξική ενότητα, συλλογικότητα, αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη
 
ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

Ρίξτε μια ματιά εδώ για επιβεβαίωση . Διαβάστε τη διακήρυξη τους.

Την Τρίτη 21 Ιουνίου που ξεκίνησε η 80η Γ.Σ. της ΔΟΕ, αυτοί οι "υπερεπαναστάτες" πρότειναν να διακοπούν οι διαδικασίες του συνεδρίου για να συμμετάσχουν οι σύνεδροι στο  συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, το οποίο γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων της συμβιβασμένης Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ). «Φυσικά», η πρόταση υιοθετήθηκε και απ' τις άλλες παρατάξεις ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ και Εκπαιδευτική Συνεργασία (ΣΥΡΙΖΑ). Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ αναφέρθηκαν στο ρόλο της ΣΕΣ στην προώθηση των αντεργατικών μέτρων και τόνισαν πως η αγωνιστική διέξοδος είναι στις κινητοποιήσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, ενώ υπογράμμισαν ότι πρέπει να οργανωθεί η 48ωρη πανελλαδική απεργία.
Αυτές λοιπόν είναι οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. Τα καλύτερα στηρίγματα του κυβερνητικού συνδικαλισμού. Φραστικά κινούνται σε πολύ υψηλούς "αγωνιστικούς τόνους". Γι αυτούς τα ταξικά συνδικάτα  και το ΠΑΜΕ είναι διασπαστικά.  Τι είναι ενωτικό γι΄αυτούς;  Η συμπόρευση με τους ξεπουλημένους της  ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 28-29 ΙΟΥΝΗ
ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 10π.μ.
ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΗ ΣΤΥΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ 7μ.μ
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 10π.μ.

ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ –ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: