Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αθλιότητες της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και των Συριζαίων

To καλοκαίρι , με την ευκαιρία της πώλησης του 902 , ήταν συνεταιράκια. Ο ένας έκοβε ο άλλος έραβε. Ξεχείλιζαν από αντικομμουνισμό και οι δύο φυλλάδες. Δεν προλάβαινε να δημοσιεύσουν κάτι ΤΑ ΝΕΑ το άρπαζε η ΑΥΓΗ. Τους ένωνε ο κοινός σκοπός, το χτύπημα του ΚΚΕ.
Σήμερα για την προίκα της κεντροαριστεράς πιάστηκαν στα χέρια. Πάλι όμως βρήκαν ευκαιρία να  κάνουν το αντικομμουνιστικό τους καθήκον, τα ναυάγια της ταξικής πάλης και οι συνεργάτες των Γερμανών,  χρησιμοποιώντας στα άθλια παιχνίδια μοιράσματος της εξουσίας, το όνομα του Στάλιν και του Ζαχαριάδη. 
Δεν περιμένουν δικαίωση από δαύτους οι καταξιωμένοι ηγέτες-ήρωες της εργατικής τάξης.
Η εργατική τάξη ,ειδικότερα δε οι εργαζόμενοι στις χώρες της ΕΣΣΔ, δεν έχουν ξεχάσει την τεράστια προσφορά του στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των εργαζόμενων στη Σοβιετική Ένωση, για το άλμα του βιοτικού επιπέδου το λαού του, για την προσφορά του στο παγκόσμιο εργατικό κίνημα. 
ΤΑ ΝΕΑ έχουν κάθε λόγο να μισούν αυτόν που συνέτριψε, εξαφάνισε  στρατιωτικά το φασισμό. 
Τα το(α)ξικά ναυάγια έχουν κάθε λόγο να διαβάλουν τους δύο ηγέτες της εργατικής τάξης. Ξέρουν πόσο ψηλά έχει τοποθετήσει το ΚΚΕ τους Στάλιν, Ζαχαριάδη, ξέρουν τον απέραντο σεβασμό των κομμουνιστών και στους 2. Από την άλλη η δημοσίευση του 2ου τόμου της ιστορίας του ΚΚΕ και η αποκάλυψη του βρώμικου ρόλου των ιδεολογικών τους προγόνων, τους κάνουν να θέλουν πάση θυσία να σκεπάζουν τις βρωμιές τους  ρίχνοντας λάσπη σε πρόσωπα που έδωσαν τη ζωή τους ολόκληρη στην υπόθεση της οικοδόμησης του Σοσιαλισμού. 
Ας έρθουμε τώρα στο παιχνιδάκι με την φωτογραφία του Στάλιν στα ΝΕΑ . Η φωτογραφία του Στάλιν να κρατά στο χέρι ένα κοριτσάκι με τη κόκκινη σημαία στο χέρι  που συμβολίζει την αιώνια νεότητα του κομμουνισμού, και η αντικατάσταση του από τον Τσίπρα ,συνιστά απίστευτη αθλιότητα. Η προσπάθεια να  λερώσουν , να εκχυδαϊσουν αυτό που λαοί σύντομα θα αναζητήσουν , μόνο ως εξορκισμό του "κακού που θα βρει την τάξη τους" μπορεί να εκληφθεί. Ότι απεύχονται όμως αργά η γρήγορα θα τους προκύψει.


4 σχόλια:

faros είπε...

Εκπληκτικό ποστ, θα μου επιτρέψεις να το ... κλέψω !

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, πραγματικά έχουν ξεπεράσει και τον πιο άθλιο ... εαυτό τους οι συριζαίοι (Τσίπρας, Τατσόπουλος και λοιποί) και τα μέσα "ενημέρωσης" που έχουν !

Για τους άλλους (ΝΕΑ κλπ.) ισχύει το "παλιά τους τέχνη κόσκινο" !

Ας είναι ...
Το φόβο μας να έχουν ...

Κυρίως από το σύνθημα :

"Κρετίνοι, οπορτούνες, ακούστε το καλά
η μάνα του Στάλιν, είναι έγγυος ξανά" !

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Ευχαριστώ fare...
Εσύ τουλάχιστον δεν θα ζητάς άδεια από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΕΜΟ. Μπορείς να "μεταχειρίζεσαι" τις αναρτήσεις μου κατά την κρίση σου.

Unknown είπε...

Καταπληκτική ανάρτηση. Μπράβο σου.

Μποτίλια Στον Άνεμο είπε...

Φύσηξες πολύ δυνατά, σύντροφε
Σε αναμεταδίδω: http://zbabis.blogspot.gr/2013/11/902.html
Να είσαι καλά
Με δύναμη πάλι και πάλη