Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ήταν κάποτε κάτι πλατείες που εκκόλαψαν το αυγό του φιδιού.

Έχετε μήπως παρατηρήσει ότι  όλοι (πλην Λακεδαιμονίων που έλεγε ο Κύρκος) είναι έκπληκτοι  με το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής; Όλοι τα έβλεπαν υποτίθεται και οι εκτιμήσεις τους δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Μέχρι και ο Σαμαράς είπε ( και δεν ντράπηκε)  πως ήταν ο μόνος που έγκαιρα χαρακτήρισε τη Χ.Α ναζιστικό μόρφωμα. Άκου θράσος ο άνθρωπος!
Λέω λοιπόν να πάμε λίγο πίσω να δούμε που και με ποιων ανοχή τα ποντίκια βγήκαν από το λαγούμι τους. Κάποιοι φαίνεται πως ξέχασαν πως κάποτε έβριζαν  και προβοκάριζαν το ΠΑΜΕ μαζί με τους Χρυσαυγίτες.  η δράση των οποίων νομιμοποιήθηκε και χρησιμοποιήθηκε .
Διαβάσετε τις παρακάτω αναρτήσεις.
Σας προτείνω να ψάξετε , να θυμηθείτε πάλι  την περίοδο εκείνη με τους αγανακτισμένους  στις παλτείες. Σίγουρα στα υπόλοιπα συντροφικά μπλογκ θα βρείτε πολύ περισσότερα στοιχεία.
Κλείνω με ένα απόσπασμα από μια ομιλία της Αλέκας την  περίοδο εκείνη. 
"Δεν σας ανησυχεί ότι μέσα εκεί, μέσα στον απλό κόσμο, που δίκαια βρίσκεται εκεί και δεν θα του βάλουμε πιστοποιητικό ούτε κομμουνιστοσύνης ή κομμουνιστόμετρο που είπε κάποιος, ούτε εθνικοφροσύνης με οποιαδήποτε έννοια, αλλά δεν σας ανησυχεί ότι είναι μέσα γνωστοί εθνικιστές, άνθρωποι σε ειδικές ομάδες φιλάθλων που το Σαββατοκύριακο πάνε στα γήπεδα και τις άλλες μέρες κάνουν τους μπράβους στα νυκτερινά κέντρα; Μπράβοι, δεν λέω "face control" κ.λπ., μπορεί να είναι ορισμένοι απλοί εργαζόμενοι. Αυτά δεν τα βλέπετε; Δεν βλέπετε ότι μέσα εκεί υπάρχουν φύλακες συγκεκριμένοι ή ότι μέσα εκεί διεισδύουν οι λεγόμενοι κουκουλοφόροι ή δεν ξέρω και τι άλλο;" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: