Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Kαταγγελία της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ Αργολίδας


Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου κ. Μπαρού για άλλη μια φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Ως γνήσιος εργατοπατέρας που μοναδικό σκοπό έχει την εξασφάλιση της καρέκλας του προσπάθησε, βρίζοντας και απειλώντας να εμποδίσει συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ (εκλεγμένους αντιπροσώπους του Εργατικού Κέντρου) να πάρουν τα απαραίτητα στοιχεία (ψηφοδέλτια, μητρώα, κτλ) για τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου που διεξάγονται την Κυριακή 21-4-2013.
Στην προσπάθεια του αυτή μάλιστα έφτασε σε σημείο να καλέσει την αστυνομία για να τους συλλάβει. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ οδηγήθηκαν στην Α.Δ. Αργολίδας, όπου μετά από λίγο αφέθησαν ελεύθεροι.
Η στάση του αυτή δε μας εκπλήσσει. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό απαιτούν τα συμφέροντα που εκπροσωπεί. Πιστός υπηρέτης για πολλά χρόνια των αντιλαϊκών πολιτικών και των κομμάτων που τις εφαρμόζουν καθώς και των μεγαλοεργοδοτών που τον στηρίζουν. Είναι απέναντι από τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, γι’ αυτό και αντιπαλεύει το ΠΑΜΕ και κάθε σωματείο με ταξικό προσανατολισμό.
Μαγειρεύει εκλογικές διαδικασίες σωματείων στην προσπάθεια του να κάνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου μαγαζάκι του και των παρατάξεων που τον στηρίζουν. Στοχεύει έτσι στον εκφυλισμό του εργατικού κινήματος και σε εργαζόμενους υποταγμένους στις κυρίαρχες πολιτικές.
Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, το ταξικό κίνημα δεν τρομοκρατούνται. Θα μας βρει απέναντι.
Καλούμε τους αντιπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου να καταδικάσουν και με την ψήφο τους τέτοιες συμπεριφορές και να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ.
Καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στις συνδικαλιστικές ηγεσίες και να συσπειρωθούν στα σωματεία με τις ταξικές δυνάμεις που μοναδικό στόχο την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΤΗΝ 1Η ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΤΙΣ 10:30

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΠΑΜΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.aek365.com/a-262511/to-mono-senario-paramonhs-ths-aek.htm

Δεν εχει πεσει τελεσιδικα η αεκ.
Καποιοι δημοσιογραφοι ειτε τα αφεντικα τους εχουν σερβιρει το τελος χωρις να εχει υπαρξει τελειως τελεσιδικα ωστε να υπαρξει αυτο που θελουν χωρις να προκληθουνε αντιδρασεις.
Αυτο κανανε και μετα την ηττα απο τον πανθρακικο λεγοντας ''επεσε''
ωστε να σερβιριστει φυσιολογικα η αφαιρεση βαθμων και η νικη στον αντιπαλο. Ιδιο ποστ εχει και το αθλητικο σαιτ contra.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Ολόψυχα καλή τύχη στην ΑΕΚ. Μας στεναχωρεί αφάνταστα που μια ομάδα με την ιστορία της ΑΕΚ έφτασε ή την έφτασαν εδώ.
Η σαπίλα και η μπόχα του ελληνικού πρωταθλήματος δεν κρύβονται και είναι απότοκα του άθλιου και σάπιου καπιταλιστικού συστήματος.